user_mobilelogo

Zásady ochrany osobných údajov

podľa ustanovení zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov  v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Spracovateľ osobných údajov

Pavol Bross B&P Nábytok, Orlové 193, 017 01 Považská Bystrica, IČO: 47677287

Kontakt: Telefonicky +421 903 012 936 / emailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Druhy spracovávaných údajov

Meno a priezvisko, poštová adresa, emailová adresa a telefónne číslo dotknutej osoby, anonymné štatistické údaje na základe súborov cookies na webstránke bpnabytok.sk. 

Účel a doba spracovania osobných údajov

Osobné údaje spracovávame na účely:

  • uzatvorenia kúpnej zmluvy, resp. zmluvy o dielo
  • plnenia povinností vyplývajúcich zo zákona o účtovníctve
  • spätného oslovenia zákazníka na základe odoslania záujmu cez kontaktný formulár
  • využitia štatistických a marketingových služieb pomocou tretích strán (cookies)

Práva dotknutých osôb

Vaše práva v súvislosti so spracovaním osobných údajov:

  • požiadať o sprístupnenie svojich osobných údajov, ich opravu alebo vymazanie
  • informovať sa o dobe spracovania osobných údajov
  • požiadať o obmedzenie spracovania osobných údajov
  • informovať sa, na aké účely boli osobné údaje použité, akým tretím stranám boli poskytnuté
  • podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskoej republiky

Cookies

Aby táto stránka fungovala čo možno najlepšie a k vašej spokojnosti, ako väčšina stránok na internete, aj my občas umiestňujeme malé útržky kódov, nazývané „cookies“ na vaše zariadenia.

Čo sú cookies?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré stránka umiestni na vaše zariadenia, cez ktoré ju navštívite. Stránke to umožňuje si na dlhšiu dobu zapamätať vašu predošlú činnosť a vaše nastavenia (ako napr. jazyk, menu, prihlásenie a pod.) tak, aby ste ich nemuseli znova zadávať pri každej ďalšej návšteve, prípadne pri prechode medzi ďalšími stránkami. Tiež nám umožňujú skvalitňovať naše služby, prispôsobovať ich vašim záujmom, potrebám a celkovo zlepšovať štruktúru, obsah, reklamnú komunikáciu a ponuku služieb.

Ako používame cookies?

Naša stránka bpnabytok.sk použitím cookies zabezpečuje vykonávanie autentifikačných akcií a tiež nevyhnutnú funkcionalitu webstránky. Ďalšie cookies používame na vylepšovanie fungovania stránky a tiež na prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov.

Ako môžete kontrolovať cookies?

Prostredníctvom nastavení vášho prehliadača, cez ktorý navštívite našu stránku, môžete zabrániť ukladaniu cookies a tiež ich môžete dodatočne vymazať, kedykoľvek sa tak rozhodnete. Ak tak však urobíte, niektoré funkcie stránky nemusia pracovať správne. Na nasledujúcich odkazoch sa dozviete viac o možnostiach mazania a nastavenia blokovania cookies vo vašom prehliadači:

Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk

Firefox:

https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies

Explorer:

https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Opera:

https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

Safari:

https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=sk_SK

Cookies tretích strán (cookies na marketingové účely)

Na analýzu fungovania stránky bpnabytok.sk, správania návštevníkov na nej a tiež na tvorbu prispôsobenej a relevantnejšej reklamy využívame súbory cookies tretích strán. Tieto cookies nepodliehajú našej úplnej kontrole, jedná sa o:

1. Google Analytics (doba ukladania dát - 50 mesiacov)

Tieto cookies slúžia primárne na analýzu fungovania a správania návštevníkov na stránke. Nedokážeme prostredníctvom zbieraných dát identifikovať konkrétneho návštevníka, no umožňuje nám to zaradiť návštevníkov do anonymizovaných zoznamov podľa toho, čo konkrétne ich na stránke zaujalo. Prostredníctvom týchto dát vieme poskytovať relevantnejšiu reklamu a informácie o nových ponukách pracovných pozícií na stránke.

2. Google Adwords Remarketing (100 dní)

Nedokážeme prostredníctvom zbieraných dát identifikovať konkrétneho návštevníka, no umožňuje nám to zaradiť návštevníkov do anonymizovaných zoznamov podľa toho, čo konkrétne ich na stránke zaujalo. Prostredníctvom týchto dát vieme poskytovať cielenejšiu reklamu a lepšie informácie o nových ponukách pracovných pozícií na stránke.

Viac o cookies od spoločnosti Google - https://policies.google.com/privacy?hl=sk

3. Google Tag Manager

Táto webová stránka používa Google Tag Manager (ďalej len GTM) firmy Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). GTM sa používa pri správe značiek webových stránok (časti kódov). Používaním systému GTM sa nevytvárajú súbory cookie a nezbierajú žiadne osobné údaje. Nástroj zabezpečuje aktiváciu iných značiek, ktoré za určitých okolností môžu zbierať údaje. GTM nepristupuje k týmto údajom. Keď si vo svojom prehliadači deaktivujete cookies, táto deaktivácia zostáva zachovaná pre všetky značky sledovania, ktoré sú implementované cez GTM. Právny základ pre spracovanie vašich údajov je čl. 6 ods. 1 s. 1 písm. f GDPR.

Prečo si ponechať nastavenie cookies?

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom slobodnom rozhodnutí. V prípade ich obmedzení cez zmeny ich nastavenia prehliadača však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.